Flyer Warm en Koud gemengd DefinitiefStel: je zet wat stemvaste types bij elkaar en laat ze een deuntje zingen. Moet kunnen klinken, nietwaar? En stel dat je ze een paar weken laat oefenen onder leiding van een talentvolle, humorrijke en bevlogen dirigente, dan heb je echt wat toch? Maar stel (en daarna houden we op hoor) dat je dat clubje tien jaar achter elkaar laat oefenen! Dan moet er toch iets bovenmenselijks, iets hemels naar boven komen, nietwaar? Iets waar je ook maar eens in de 10 jaar getuige van kunt zijn, toch? Iets dat je als vader-van, vriend-van, oudtante-van of buren-van een van die muzikale wondertjes toch ab-so-luut niet mag missen?

Ze hebben zich schor geoefend, die 13 gasten van Koorbizniz. Wij zijn het die overuren hebben gemaakt, relaties op het spel hebben gezet, kinderen schromelijk hebben verwaarloosd, eenstemmige nummers hebben omgebouwd naar vier-, vijf- of zesstemmig en ons door stapels worst en kaas-tengels hebben heengewerkt. Allemaal om 1 weekend lang te schitteren in een avondvoorstelling én een matineevoorstelling onder de titel Warm en koud gemengd. Zaterdag 22 november en zondag 23 november treden we op in een prachtlocatie: De Lichtfabriek in Haarlem.

Zou het niet heerlijk zijn om zo’n uniek evenement mee te maken? Nee, niet voor ons. Wij zingen elke dinsdag voor een lege zaal, dus we zijn wel wat gewend. Maar juist om er zelf eens helemaal tussenuit te zijn! Met je partner, buurvrouw en achterneef natuurlijk. Zodat je samen nog 10 jaar lang hardop kunt mijmeren: Jaja, Koorbizniz. Ze waren briljant. En weet je… ik was erbij!

One thought on “Zin in een portie Warm en koud gemengd?

  1. Altijd weer even een dipje na zoveel inspanningen en toeleven naar onze jubileumconcerten.. Maar wat hebben we fijn gezongen voor een heerlijk publiek veel complimenten gehad.. hartstikke bedankt allemaal ennuh.. natuurlijk ontzettend trots op ons, lieve vriendjes en vriendinnetjes van Koorbizniz!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *