Hoge tenor of lage alt? 

Ben jij een hoge tenor of een lage alt? Dan is Koorbizniz op zoek naar jou!!

Meld je nu aan voor een gratis proefles sfeerproeven bij Koorbizniz. 

Stuur een mailtje naar info@koorbizniz.nl en dan spreken we het verder met je af.

Leuke ideeën? Boekingen? 

Tja, met Corona loopt het allemaal anders, maar plannen maken kan altijd toch? Iets te vieren? Een feestelijke ochtend, middag of avond organiseren? Wie weet valt er Corona-proof iets te verzinnen. Wij verzorgen optredens variërend vanaf 30 minuten. 

Stuur je mail naar info@koorbizniz.nl

Volg Koorbizniz op social media

Facebook  | Twitter

Koorbizniz


Gastenboek

 

6 thoughts on “Contact

 1. Optreden PierK Nieuw vennep: We hebben Zondag genoten van jullie optreden. Dirigente geweldig. Maar natuurlijk ook de koorleden. Alles liep op rolletjes. Nogmaals toppie!!!

 2. Ik heb erg genoten van jullie tijdens het lenteconcert in Spaarne Gasthuis, afgelopen dinsdag!!
  Veel succes en ik ga jullie volgen.
  Caroline

 3. Wat hebben jullie prachtig gezongen gisteren tijdens Korenslag Bollenstreek. Ik heb er enorm van genoten. Vooral het nummer over vrijheid en jullie interpretatie daarvan vond ik onvergetelijk, maar ook het lied over de liefde was natuurlijk wondermooi. Jullie zijn geweldig en de terechte winnaars!

 4. Beleving, dat was het tijdens Middelburgs Volkoren: enthousiast, kwetsbaar en verbindend. Wat een passie, voelbaar van binnenuit. Ik was geraakt en meerderen met mij.
  Een inspirerende voortzetting!
  Tanja

 5. Jullie hebben er na vandaag twee fans bij. We liepen al weg uit de Engelse Kerk toen jullie gingen zingen en hebben gelijk rechtsomkeert gemaakt. Onze planning liep in de war, maar daar hebben we geen spijt van. Jullie waren voor ons de topper van de dag!!!!!!
  Jaap & Agaath

 6. Beste koorleden,
  Gisteren was ik met mijn zoon bij jullie Hemels! Concert in de Nieuwe Kerk. Prachtig, gevarieerd en kleurrijk, visueel en muzikaal en zo verrassend dat ook ‘Ken je mij’ weer werd gezongen zoals in Middelburg tijdens de Volkorendagen.
  Opnieuw een beleving van vreugdevolle betrokkenheid en creativiteit. Harten geraakt en op ‘vleugels’ vertrokken we weer. Inspirerende feestdagen en nog heel veel creatief zangplezier!
  Warme groet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *