Concert: ‘Als ik je weer zie’

een muzikaal medicijn bij onzekere tijden

Twee jaar na corona maakt vocalgroup Koorbizniz de muzikale balans op. Weten ze elkaar in deze tijd nog steeds te raken? Met Rens Boerke als gedreven dirigent, stapels nieuw repertoire en zelfs enkele nieuwe gezichten vinden ze elkaar terug in de muziek, met het theatrale advies van Amsterdams Kleinkunst Festival-winnaar Luuk Ransijn.

In een kleine twee uur brengen ze ‘Als ik je weer zie’, een muzikaal medicijn tegen onzekere tijden. Kippenvel-nummers als Take me to church, Exit music en Creep (waarmee Radiohead-fanaat Boerke laat zien dat hij ook geweldig kan arrangeren) worden afgewisseld met Cry me a river en het wonderschone Mary did you know (sorry, gewoon té mooi om weg te laten) om daarna plaats te maken voor de vrolijkheid van Umbrella, Freedom en Koeien, een ontwapenend nuchter lied van Brigitte Kaandorp.

Pleisters op de ziel in tijden van verwijdering en uitsluiting. Sorry, maar wat zei je nou? Ik zeg: Kom hier, omarm me.

Kom je ook luisteren?

  • Zaterdagavond 23 maart 2024 | 20:00 – 22:00
  • Zondagmiddag 24 maart 2024 | 14:00 – 16:00
  • Professor van Gilseschool, Daslookweg 2, 2015 KN Haarlem
  • Kaarten kosten € 12,50 | Kinderen t/m 16 jaar € 8,50
  • Inclusief pauzedrankje

 

 

Bestel je kaarten

HET GING HARD MET DE KAARTEN. BEIDE VOORSTELLINGEN ZIJN INMIDDELS UITVERKOCHT!
TIP: Op 7 april zingen we “Als ik je weer zie” op het zondagmiddagpodium in Badhoevedorp. Misschien dat we je daar dan zien?
Meer info

 

 

Kaarten bestel je eenvoudig online door hieronder een keuze te maken. Je komt dan op de website van het Ticketkantoor waar je je bestelling kunt plaatsen en je betaling gelijk kunt doen. Van je bestelling krijg je via de e-mail de toegangskaarten toegezonden (in pdf). Bij de deur kun je de kaarten via je smartphone laten zien, je kunt ze eventueel ook printen als je dat fijner vindt.

Als ik je weer zie – Voorstelling zaterdagavond
Als ik je weer zie – Voorstelling zondagmiddag

 

Deze optredens worden mede mogelijk gemaakt dankzij financiële steun van de gemeente Haarlem.